[#1] Problem Alfabet Śmierci
mam problem z Alfabetem Śmierci w wersji AGA. Otóz w opisie jest napisane - Ze skrzyzowania dróg skrćć w lewo w stronć leśnej drogi. Idź do domku wróżki Quafrete Xang. No i tutaj mam problem - czy chodzi o to skrzyzowanie na którym stoi "Pies autorów"?? Po drugie - leśna dróżka jest na prawej stronie, a nie na lewej tak jak w opisie. Bohater mówi że nie wejdzie w tą drózke bo sić boi itp.
Do tego monmentu robiłem wszystko zgodnie z opsiem zamieszczonym na forum amiga.elbi.pl oraz tejże stronie i tylko w tym miejscu za nic nie moge dojsc do tej wrózki. Chyba ze nie chodzi o to skrzyzowanie z "Psem Autorów" czy o inne?? POMOCY!

[#2] Re: Problem Alfabet Śmierci

@malin666, post #1

Czy ta wróżka nie jest czasem na Targu???

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem