[#1]
Championship Manager 2 ...
Udalo mi sie zdobyc w/w gierke ... pamietam jaki zajarany bylem jak wyszla w 1997 roku. Zajaranie odpadlo jak okazalo sie ze chodzi toto tylko z dyskow i w dodatku obliczenia miedzy meczami zajmuja mu czasem 45 minut ....
w kazdym razie dzis moja kobieta zajela mi na caly dzien peceta i nie moglem sobie pograc w FM 2005, wiec stwierdzilem ze dam CM2 na ami druga szanse. gra ma wiele zalet - przede wszystkim wielka baza danych zawodnikow, duzo opcji co do taktyki, duzo symulowanych rozgrywek (liga angielska do division 3 i wszystkie europejskie puchary i rozgrywki reprezentacyjne), a zawodnicy opisywani sa bardzo duza liczba parametrow. co do wad wersji amigowej to sa one oczywiste : gra chodzi skandaliczie wolno i nie przyspiesza na szybszych procach (trzeba wylaczyc cache bo sie wywala i na 040 chodzi tak samo jak na 020), poza tym da sie grac tylko z dyskow...
pytania:
1. czy dysponuje ktos installerem na hd ?? z tego co pamietam z 1997 roku to fairlight do swojej wersji stworzyl installer ale nigdy mi to nie zadzialala, a eidos po wydaniu gry oglosil ze niedlugo wypusci installer oficjalny
2. czy powstala wersja whdload gierki ??
3. czy q...wa da sie cos zrobic zeby chodzila szybciej ?? probowal ktos odpalac na UAE ???