[#1] Simon the Sorcerer WHD - save
Mam kłopot z grą Simon the sorcerer AGA zainstalowaną pod WHDLoad. Otóż nie mogę zrobić save'a podczas gry. Według pliku .readme gra pod WHDLoad nagrywa stan na HDD. Po wybraniu opcji save pokazuje się komunikat by włożyć save-disk i wcisnąć jakiś klawisz. Nie wkładam nic (w końcu ma być zgrywka na HDD), wciskam dowolny klawisz i pokazuje mi się slot nr 1 do zrobienia save'a. Nadaję save'owi tytuł, wciskam enter i pokazuje się komunikat, że nie można nagrać gry, spróbuj innego dysku.
Co z tym fantem zrobić?

[#2] Re: Simon the Sorcerer WHD - save

@PopoCop, post #1

Upewnij się, że w katalogu DATA masz katalog SAVES.

Jeżeli nie będzie Ci nadal robisz zapisów, to podeślę Ci mojego slave'a. Psygore długo z tym walczył. Zawsze coś u mnie się wywalało albo nie robiło zapisów. W ostateczności skończyło się na tym, że posiadam nigdy nie wydany na światło dzienne slave w wersji 1.1a :D
[#3] Re: Simon the Sorcerer WHD - save

@mailman, post #2

Właśnie o to chodziło, dzięki!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem