[#1] Instalatory w grach ?????
Cześć , przeglądałem moje zbiory z dyskietkami ( wgrywałem na HD) gry które mają własne instalatory do zainstalowania na dysku . Znalazłem takie tytuły jak :Liga Polska, The Lost Viking,The Setlers , Reunion.Tu się zaczyna moje pytanie - jakie są jeszcze gry które mozna wgrac z własnych instalatorów ( nadnieniam ze mam pełno gier w postaci ADF. DMS, LHA, a sprawdzenie ich zabrało by wiele czasu. Proszę o wpisywanie tytułów gier - to mi uprosci szukanie ich. Pozdrawiam Leszeksas
[#2] Re: Instalatory w grach?

@Leszeksas, post #1

Na początek - http://hol.abime.net/search.php?B_hd=yes

Należy mieć na uwadze, że nie wszystkie są wpisane poprawnie. Na przykład już dzisiaj zgłosiłem, aby poprawili w kilku miejscach. Sądzę jednak, że 393 pozycje na start Ci wystarczą ;)
[#3] Re: Instalatory w grach ?????

@Leszeksas, post #1

Prawie wszystkie "DOSówki" da się zainstalować (poza nielicznymi wyjątkami odwołującymi się np do trackdisk.device), nawet jak nie ma instalera (trzeba się pobawić z przypisaniami). A pozatym niektore NoDOS mają własne instalery (np Abandoned Places II). Więc tego jest sporo...

[#4] Re: Instalatory w grach ?????

@Solo Kazuki, post #3

Panowie, przeciez siedzicie w tym. Wiec gdzie slowo - WHDLoad? ;)
[#5] Re: Instalatory w grach ?????

@Andrzej Drozd, post #4

Zapytanie dotyczyło gier z własnymi instalatorami. Jakie pytania, taka odpowiedź
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem