[#1] Karta Voodoo 3 na PCI
witam poszukuje karty Voodoo Na PCI do mediatora czy wie ktos z was gdzie moge cos takiego dostac ale uzywana a moze ktos chce sprzedac prosze o odpowiedzi lub kontakt gg 3683522 z gory bardzo dziekuje
[#2] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@radziu, post #1

wiem mam cos takiego w swojej ale nie sprzedam
[#3] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@radziu, post #1

allegro?...
[#4] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@KAM_, post #3

ja juz chyba wszedzie sprawdzalem a na allegro jestem na biezaco :( :(
[#5] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@radziu, post #4

sprawdzaj cierpliwie, pytaj znajomych. ja kupilem 2, jedna na zapas :)
[#6] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@Valwit, post #5

Witaj,

Spójrz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23561984

Znajdziesz tam starego pc za 49zł (bez ceny minimalnej) z Voodoo3 na pokładzie. Dodatkowo jest tam Sound Blaster 128, który też z Mediatorem zadziała.

Może się z gościem dogadasz by Ci sprzęt jednak wysłał.

Pozdrawiam
Robert Jackowski
[#7] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@Robert Jackowski, post #6

Niestety, nie jest napisane czy to Voodoo3 AGP czy PCI. Niestety, jest spora szansa że to AGP. A takiego do Mediatora na pewno nie wciśniesz. Zapytać sprzedawcy jednak nie zaszkodzi.
[#8] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@wali7, post #7

zadzwoń do Amigo/Bartoszyce.
powinni cos mieć z używanych.
a i gwarancję jakąś dadzą.
[#9] Re: Karta Voodoo 3 na PCI

@Robert Jackowski, post #6

Witam

Stawiam, że to PCI gdyż mamy do czynienia z PII 266MHz, ale oczywiście masz rację, że trzeba się upewnić.

Pozdrawiam
Robert Jackowski
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem