[#1] Amiga OS 3.5
Witam mam pytanie czy istnieje polska wersja tzn. nakladka jezykowa na OS 3.5 do 3.1 byly polskie locale a jak wyglada sprawa z 3.5 mam ten system od dwoch lat i chcial bym go spolonizowac bede wdzieczny za odpowiedz :)
[#2] Re: Amiga OS 3.5

@Ptasiek, post #1

przeciez locale z 39 idealnie pasuja:), sa w ktoryms boingbagu za free
[#3] Re: Amiga OS 3.5

@stebel, post #2

ok fajnie a skad moge go sciagnac i czy nie ma innej opcji ?
[#4] Re: Amiga OS 3.5

@Ptasiek, post #3

BoingBagi są na stronie Amigi. Zresztą jak pamiętam do AOS3.5 też były polskie lokale, chociaż nie dołączone do AOS3.5.
[#5] Re: Amiga OS 3.5

@kmilota, post #4

Wiec skad mozna je sciagnac lub kupic bede wdzieczny za odpowiedz :)
[#6] Re: Amiga OS 3.5

@Ptasiek, post #5

A szukałeś za pomocą Google? A może zajrzyj od razu tu: http://ato.exec.pl/projects.html
[#7] Re: Amiga OS 3.5

@Ptasiek, post #5

Za kadencji WFMH locale byly sprzedawane, teraz sa darmowe. Napisz do administratora ATO-PL mandi@interia.pl, on na pewno ma kompletne locale do 3.9, ktore sobie w 3.5 zainstalujesz.
[#8] Re: Amiga OS 3.5

@stebel, post #2

ale BB wymaga oryginalnej CD z AmigaOS 3.9.
[#9] Re: Amiga OS 3.5

@reactor, post #8

polskie lokale na OS 3.9 sa na plytce CD 3-2001r czasopisma ACS-u ,jest to jak sie nie myle przedostatni numer ( ACS 3-01 ) , tam w jakims katalogu to jest czego szukasz , jak juz znajdziesz to tylko kliknij dwukrotnie na ikonke instalera i sie zainstalujâ . Jezeli by nie bylo na tej plytce to musi byc we wczesniejszej ( ACS 2-01 )

[#10] Re: Amiga OS 3.5

@reactor, post #8

Czy aby na pewno?

http://www.haage-partner.net/download/AmigaOS/BB3.9-2-Locales/BB3.9-2-polski.lha

Tutaj mozna zassac PL locale do OS3.9. Nie sa jak widac w BoingBagu tylko w osobnym archiwum, wiec moze sie uda?
[#11] Re: Amiga OS 3.5

@mcbarlo, post #10

Wielkie dzieki a tak przy okazji to OS 3.5 mam orginalny kupiony w Amigo Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
[#12] Re: Amiga OS 3.5

@reactor, post #8

akurat locale z pakietu bb dla os39 byly w osobnym archiwum , ktore nie potrzebowalo plytki do jego wypakowania
[#13] Re: Amiga OS 3.5

@stebel, post #12

No fakt, myslalem ze locale PL znajduja sie tylko w BB#2.
[#14] Re: Amiga OS 3.5

@Ptasiek, post #1

Ja mam 3.9 ale locale to chyba sciągałem gdzieś. Jakby co to Ci mogę mailem puścić :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem