[#1] problem z tekstem w textfield na WWW
witam wszystkich,

problem dotyczy wîaônie tej czynnoôci którâ teraz wykonujë, czyli pisania na forum PPA i nie tylko. piszë sobie i im dîuűsza jestlinijka textu tym dalej ucieka mi kursor od ostatniej litery w linijce. stwarza to takâ trudnoôę űe gdy chcë wyedytowaę nagle coô ze ôrodka tekstu np. usunâę lub poprawię jakâô literkë to muszë celowaę "na ôlepo" w niâ bo gdy ustawië kursor normalnie obok niej i kasujë to znika mi jakaô inna litera kilka, kilkanaôcie znaków wczeôniej. ktoô mi poradziî űebym sobie poprzerabiaî ttf'y uűywane w IBrowse na bitmapy, przerobiîe je komendâ Bitline i poustawiaîem te nowe fonty w prefsch IBrowse ale nic to nie pomogîo.

miaîby ktoô jakiô pomysî na to?

pozdrawiam,
R-Tea
[#2] Re: problem z tekstem w textfield na WWW

@R-Tea, post #1

w dodatku, widze ze polskie krzaczki mi sie stracily...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem