[#1] RC5 Amiga - jak się dołączyć do team'u?
Witam

Od niedawna startuje w liczeniu kluczy, mam już ich jakiś dorobek i chciałbym przelać to na konto
Amiga RC5 Team Effort.
Tylko niewiem jak się do tego zabrać... chasło i id już znam. Tylko problem występuje przy logowaniu,
klikam na "Edit your Information" teraz wypełniam odpowiednie pola, klikam ok i okno pokazuje się
jeszcze raz prosząc o pass i id który już wcześniej podałem. I tak jest za każdym razem. Na wszystkich
możliwych przeglądarkach (piecowych, amigowych) www.
Pisałem z tym do help@distributed.net ale za każdym razem odzywa się "automatyczna sekretarka".
Już totalnie niemam pomysłów jak się można join'ąć. A może nie tędy droga?

Pozdrawiam
[#2] Re: RC5 Amiga - jak się dołączyć do team'u?

@DarQo, post #1

Najlepiej chyba wejść na stronke Teamu i kliknąć 'JOIN OUR TEAM'.
Ja też mam pytanko związane z kluczami.
1. Czy to zawsze musi być tak, że po przeliczeniu RC5-72 muszę liczyć OGRA?
2. Pierwsze pakiety Ogra liczyły się bardzo szybko, zazwyczaj pakiet to było około 30 mld, a teraz mam pakiety dochodzące do 160 mld. O co chodzi???
[#3] Re: RC5 Amiga - jak się dołączyć do team'u?

@DarQo, post #1

To ja mam jeszcze lepsze pytanko.
Jak miałem Ami to nawet dołączyłem do liczenia. Wysyłałem przeliczone pliki i wszystko było ok. Ale to było dawno temu. Teraz mam Pega i chciałbym dalej liczyć co mam zrobić? Zakładać nowe konto? Czy mogę dalej liczyć tylko od czego zacząć?
Pozdrawiam
[#4] Re: RC5 Amiga - jak się dołączyć do team'u?

@Arbuz, post #3

Wydaje mi sie, że jak sciągniesz odpowiedniego klienta i w konfiguracji podasz adres e-mail taki jak wtedy to zachowasz ciąłość statystyk. Jeśli będziesz chciał zmienić TEAM, to tylko nowo przeliczone bloki będą uwzględnione w nowym Teamie...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem