Wątek zamknięty
[#1] kontakt
skontaktuje sie z posiadaczami amigi cd32 z bydgoszczy
[#2] Re: kontakt

@noger, post #1

a ja zjem sobie sniadanie.
[#3] Re: kontakt

@Valwit, post #2

ale ty lubisz ludzi wkurzać
[#4] Re: kontakt

@amigafan, post #3

a ty nie?
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=6880&t=6875

kolega poinformowal co ma zamiar zrobic, wiec zeby mu smutno nie bylo to tez to zrobilem.
[#5] Re: kontakt

@Valwit, post #4

aha, to ja slucham teraz reggae,
a pozniej pomaltretuje cisze hardocrem :)
[#6] Re: kontakt

@Andrzej Drozd, post #5

Kolega szuka uzytkownikow ACD32, dlaczego odpowiedzi, poza jedna sa takie glupie ?? Wstyd.

[#7] Re: kontakt

@Marcin, post #6

Jakby co, to ja mam CD32, a później idę wynieść śmieci i idę z kumplem na brofca (Hi Indy!)
[#8] Re: kontakt

@Marcin, post #6

Ale zauwaz ze ja nie odpowiedzialem na glowne pytanie (poniewaz jest ok), tylko na odpowiedz...na ale pewnie cos jestem winny, poniewaz sie tlumacze :)
[#9] Re: kontakt

@Andrzej Drozd, post #8

Nie chodzi mi o przyznawanie sie lub nie do jakies winy. Lepiej od razu sie najpierw zastanowic a potem cos komentowac....

[#10] Re: kontakt

@Marcin, post #6

Marcin napisał(a):

> Kolega szuka uzytkownikow ACD32, dlaczego odpowiedzi, poza
> jedna sa takie glupie ?? Wstyd.

odpowiedzi nie ma. odpowiada sie na pytanie a tego nie widze. widze stwierdzenie ze "skontaktuje sie z posiadaczami amigi cd32 z bydgoszczy".
to jest takie samo pytanie jak "zjem pizze"
[#11] Re: kontakt

@Valwit, post #10

Kłócicie się o pierdoły
[#12] Re: kontakt

@Valwit, post #2

Daleko z takim smutnym tekstem nie pośmigasz, lepiej język w g..... wsadzić niż głupie teksty sadzić.
Może znowu za 3 miech tu zajżę, ręce opadają i jest dużo więcej przyjemnieszych rzeczy niż takie posty czytać.
Pozdrawiam All Amiga Users

[#13] Re: kontakt

@zeberko, post #12

A propo głupich te Chwalisz się, czy sprezdajeszkstów; po kiego grzyba podajesz config? Chwalisz się, czy sprzedajesz, a może reklamujesz ?
Pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem