[#1] Voodoo v. Voodoo
Ktora z kart Voodoo jest najlepszym rozwiazaniem do Pegaza? I dlaczego :D
Pozdrawiam

[#2] Re: Voodoo v. Voodoo

@Arbuz, post #1

Jesli chodzi o numerek na karcie to im wyższy tym lepiej oczywiście w granicach rozsądku. A tak na marginesie to wstrzymałbym się kupowaniem voodoo. Jak będziesz miał PegII to juz powinny byc sterowniki do Radeonów w MOS 1.5. (tak przynajmniej gdzieś wyczytałem)

[#3] Re: Voodoo v. Voodoo

@Brodek, post #2

Voodoo3 kosztuje tyle na allegro, ze mozna ja sobie kupowac co 2 tygodnie. :) Jak nawali to nawet nie szkoda. Z tego co wiem to Voodoo3 3000 AGP ostro przyspiesza na nowych sterownikach. No a Voodoo3 2000 AGP juz nie, bo to granica jej mozliwosci. Jak komus zalezy na 3D to powinien kupic Voodoo3 3000 AGP. To kosztuje 25-35 zl wiec nawet nie ma sie co zastanawiac. Wiecej kosztuje czas jaki sie przeznaczy na zastanawianie sie niz ta karta. :)
[#4] Re: Voodoo v. Voodoo

@Brodek, post #2

Sterowniki do radeonów są od dawna, pewnie miałeś na myśli sterowniki 3D. A co kupić? Na pewno wersję AGP, ja mam Voodoo3 PCI i rozjeżdża mi się dźwięk z obrazem w mplayerze, opinie są podzielone, jedni mówią, że Voodoo PCI jest za wolne, inni, że to błąd w mplayerze. Jak kupię Radeona (na 3D mi nie zależy) to się okaże...
[#5] Re: Voodoo v. Voodoo

@Brodek, post #2

Czy warto kupic voodoo 5 5500 dla Pegaza 1 ?

Czy mos 1.5 bedzie tez na Pegazy 1 ? Czy wykorzysta sie Radki wtedy na Peg1 ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem