[#1] no future!
po co ktoś ma uzasadniać sens betatestowania,
mam ppc, bvizje, dostęp do netu, znam system amigi i umiem programować, chętnie bym posprawdzał co i jak działa - wtedy bym się dowiedział dlaczego mam sobie kupić pegasosa a nie amigęONE. A tu istnieje działająca wersja, która w pewnej przyszłości będzie dostępna za darmo i cieszy się nią garstka. A ppc jest głównie używane do odtwarzania mp3 bo i tak nie warto na niego programować
bo są context-switche i "oficjalny system ppc" warpos nie jest już supportowany przez większą część programistów (i słusznie)
[#2] ego errato

@rzookol, post #1

sorki to miała być odpowiedź na post "Mogę zostać betatesterem mosa" ale źle kliknąłem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem