[#1] GuardAmy
Jak wiadomo GuardAmy nie działa na MorphOS. Czy ktoś mądry mógłby mi wytłumaczyć dlaczego? Co takiego jest w tym programie nie tak, że nie działa?
Jest przecież napisany pod MUI, chyba zgodnie z systemem, a mimo wszystko nie działa z tego co się dowiedziałem z artykułu o MorphOSie wcześniej i później także od innych użytkowników. Czy nie działanie programu wynika z błędów w nim samym (jakich?) czy błędów w nowym MUI?

BTW W IBrowse 2.x na systemie MorphOS nie można mieć fastlinków z boku w stosunku do przycisków nawigacyjnych (tak jak ja ich używam, przykład w recenzji IBrowse w dziale Programy). Podobnie jest problem z transferanim, które wyświetla się kiedy chce.

[#2] Re: GuardAmy

@grxmrx, post #1

GuardAmy nie działa bo są w nim błędy. Tyle można powiedzieć nie mając
dostępu do źródeł tego programu (na mojej A4000 PPC również nie
grzeszył stabilnością). Nie pamiętam już, czy źródła programu są w
jakiś sposób dostępne, jeżeli tak, to mógłbym się pokusić o rzut
okiem.
[#3] Re: GuardAmy

@Grzegorz Kraszewski, post #2

No, dobra, ale czym sprawdzac newsy na Pegazie, jezeli zabraknie GuardAmy? Jest jakies alternatywne oprogramowanie?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem