[#1] W ktorym roku MOS 1.5 ?
Zastanawiam sie, czy MOSTeam nie czeka czasami na wydanie OS4 w pelnej wersji. Pewnie szpiedzy MOSTeamu wiedza, co nowego wniesie pelny OS4 i sami probuja zrobic w MOSie to samo :P. Co o tym sadzicie ??

[#2] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Marcin, post #1

A tam. Jest takie powiedzenie o pieniądzach, i o tym że jak co, to właśnie o nie chodzi.
[#3] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@MiniQ, post #2

Jest takie powiedzenie o pieniądzach, i o tym że jak co, to właśnie o nie chodzi.

Moze: Jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi ?
;)
[#4] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@reactor, post #3

Może.
[#5] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Marcin, post #1

A cóż takiego jest w OS4 co warto by skopiować?
[#6] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Jacek Piszczek, post #5

Podejscie do spraw informowania ludzi o postepach w pracach? ;)
[#7] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Marcin, post #1

Mi sie wydaje ze MOS Team gorzko zaplacze. Dlaczego? Bo oficjalny AOS4 moze wyjsc wraz z nieoficjalna latą "piracka" nieznanaego pochodzenia, ktora umozliwi odpalenie AOS4 na Pegazie. Oczywiscie sa to tylko moje spekulacje.
[#8] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Jacek Piszczek, post #5

A niby skąd wiadomo co jest zrobione w "aktualnym" MOSie, a co nie? W tej sytuacji nie wiadomo więc czy coś warto dodać, czy nie.
[#9] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Andrzej Drozd, post #7

ROTFL
[#10] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Jacek Piszczek, post #9

HieHie :)

ROTFL

R - Rytualne
O - Otumanienie
T - Totalnych
F - Fanatykow
L - Liminescencji

Mozna jeszcze duzo wymyslic. A co konkretnie dzieje sie w tej krainie, oprocz tego ze lud glodem przymiera? Lud...Nawet fanatycy nie moga ujrzec tej "boskiej" fluorosencji na swoich klasykach. Toz To jest Obluda Panie Bracie...Nic Wiecej. Wstyd...Zero konkretow :(

[#11] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Andrzej Drozd, post #10

Sprzedałbyś tego swojego klasyka póki jeszcze działa i można cokolwiek za niego wziąć i kupił Pegasosa...

[#12] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Grzegorz Kraszewski, post #11

Eeee Tam...? Juz mam 17' za 200 a jutro, lub pojutrze bede mial BVISION, tez prawie za 200. Daj mi sie tym nacieszyc. Za jakies pol rocku powiem co o tym mysle :)
Hehe...A Wam Wciaz Zamalo :)
[#13] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Andrzej Drozd, post #12

ORTTTTT....oczywiscie codzi o "pojótrze"

[#14] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Andrzej Drozd, post #13

a moze i nie?

[#15] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Andrzej Drozd, post #12

"Pojutrze" napisałeś dobrze, za to "zamało" niezbyt ;)

A ja tylko (przepraszam za ironię) mogę Ci życzyć, by ta BVision działała jak najdłużej.
[#16] Re: W ktorym roku MOS 1.5 ?

@Grzegorz Kraszewski, post #11

heh, zgadzam sie :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem