[#1] PEG2 G3
Mam gorącą prośbę. Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć czy dostępne są praktycznie w kraju PEG'i 2 G3 ? Osobiście szkoda mi finansów na G4.. a z G3 można by zaryzykować... bo z tego co mi wiadomo G3 są dostępne tylko "teoretycznie", ewentualnie kiedy się ta sytuacja zmieni... bo osobiście... przypomina mi się Sinclair QL ;) .... starsza gwardia będzie wiedziała do czego zmierzam... POZDRAWIAM

[#2] Re: PEG2 G3

@AeroMikie, post #1

IMO jest to mało prawdopodobne.
[#3] Re: PEG2 G3

@AeroMikie, post #1

Przejrzyj oferty gieldowe. Ja wlasnie chce sprzedac PegII G3/600 z pamiecia 384 Mb RAM-u. Kontakt na tel. 0502024382

[#4] Re: PEG2 G3

@Czajka, post #3

a dlaczego spzedajesz jesli mozna wiedziec?
[#5] Re: PEG2 G3

@Czajka, post #3

jeśli ktoś inny chce sprzedać pegasosa2 z g3 600mhz to ja też jestem chętny, albo chce wymienic procka z 600 mhz na 1ghz ;)
[#6] Re: PEG2 G3

@Brodek, post #4

Nie stac mnie na dwa komputery a potrzebny mi piec z jego oprogramowaniem. Poza tym mam przeprowadzke i potrzebuje pieniedzy. Piec jest tanszy; zwlaszcza z drugiej reki...
[#7] Re: PEG2 G3

@Czajka, post #6

dziwne troche - pieca można mieć za 600 zł i to dobrego (zalezy co się rozumie jako dobry) ja jestem studentem bez większych dochodów (jeśli juz jakieś mam ;) a komputerów mam chyba z 7 ale nieważne - jak oferta sprzedaży jest dalej aktualna to jestem chętny
[#8] Re: PEG2 G3

@rzookol, post #7

Prosze bardzo. Cena 2000zl. Kontakt tel. 0502024382 Oferta obejmuje 384 Mb Ram-u
[#9] Re: PEG2 G3

@AeroMikie, post #1

Nie liczyl bym na jakies wieksze dostawy z G3.
Mam watpliwosci czy ten procek jest jeszcze produkowany.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem