[#1] MUI i Ambient
Mam takie małe pytanka dot. MUI. Czy muszę dodatkowo zaassygnować(chyba to nie po polskiemu ) w startupie MUI aby każdy ewentualny update różnych składowych mui normalnie się instalował standardowym instalerem? Bo jak na razie to ręcznie nie mogę wyczaić gdzie co poukładać tzn. nie wiem dokładnie w którym katalogu: czy normalnie w systemie czy w katalogu MorphOS. Poza tym jeśli któreś pliki mają rozszerzenie .pch to jaka jest składnia z shella aby to wykorzystać bez standardowego rozszerzenia.
Mam nadzieję że wytłumaczyłem to w miarę jasno. Jak nie to dajcie znak to postaram się to troszkę wyprostować.
Pozdrawiam
[#2] Re: MUI i Ambient

@Arbuz, post #1

nie rob tego... jak nie masz klasy odpowiedzieni to te dodatkowe przegrywaj do sys:clases/MUI i to wszystko poza tym po co korzystac z installerow.........
[#3] Re: MUI i Ambient

@Brodek, post #2

Ta wszystko by było OK gdyby nie fakt że chciałbym wrzucać przede wszystkim klasy przeznaczone dla MOS-a, a poza tym to często mają (te klasy oczywiście) końcówkę .pch więc nie wiem jak je spaczować.
Acha jeszcze jedno które klasy z Ami lepiej wrzucać te 040 czy 060?
Pozdro i THX za odpowiedź.
[#4] Re: MUI i Ambient

@Arbuz, post #3

hmmm a co to za klasy ze patchowac chesz je? zreszta patchuj je manulanie w shellu. a co do wersji procka to wybieram 040 ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia....
[#5] Re: MUI i Ambient

@Brodek, post #4

A mógłbyś podać mi składnię paczowania do shella. Bo ja taki jestem początkujący nic nie wiedzący w paczowaniu )
Pozdro
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem