[#1] gdzie dostac tinygl
jak w temacie - chodzi mi o biblioteke oraz pliki developerskie

[#2] Re: gdzie dostac tinygl

@rzookol, post #1

Sadze, ze powinienes pytac o KieroGL - latwiej by bylo o odpowiedz :P

[#3] Re: gdzie dostac tinygl

@Kaczus, post #2

tak wlasnie chodzi mi o tinygl - pakiety developerskie do starej
wersji, (wiem ze nowa jest niepubliczna). sciagnalem powersdl i ono
wymaga wlanie tinygl do kompilacji.
[#4] Re: gdzie dostac tinygl

@rzookol, post #3

heh - widze nie zalapales aluzji - uderz do Kiera - na #morphos na
arcnecie czesto przesiaduje :)

[#5] Re: gdzie dostac tinygl

@Kaczus, post #4

zalapalem i nawet mu maila wyslalem ale jakos nie odpowiada (pewnie po akcji gdzie kazdy chcial nowe tinygl by zagrac w foobillard kasuje wszystkie maile gdzie w temacie jest tinygl ;) ), mi nawet nie zalezy na samym tinygl tyle ze powersdl wymaga go do kompilacji wiec jakies includy/lib musze miec. wiec moze ktos jeszcze ma archiwum dev dla tinygl. a co do zlapania kiero na #morphos to sprobuje
[#6] Re: gdzie dostac tinygl

@rzookol, post #5

Kurcze, wyslalem ci maila z odpowiedzia wczoraj wieczorem (kolo 20). Albo interia znowu dala ciala albo cos innego. No ale powtorze:

Nie potrzebujecz SDK od tinygl'a. Po prostu stara wersja SDK do PowerSDL ma blad w inkludach i trzeba sobie linijke domagajaca sie tinygl.h wymazac.
[#7] Re: gdzie dostac tinygl

@kiero, post #6

no fakt - jakos mail nie doszedl
ale ok - wymazalem i zadzialalo - spoczko, nawet niezla predkosc, teraz bede mogl przygotowac killer appsy na mosa ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem