[#1] plyta z MorphOS 1.3
Jak jeszcze miałem Pegasosa 1 to oprócz MorphOSa 1.4 miałem też płytę z MorphOS 1.3. No i na tej starej płycie oprócz samego systemu było kupę naprawdę świetnych ikon i obrazków na desktop. Z niewiadomych mi przyczyn na CD a MOS 1.4 już tego nie ma. Ja płytę a MOS 1.3 oddałem jak wymieniałem Pegasosa 1 na 2. Oczywiście zgrałem to wszystko sobie na dysk. Jednak jak chyba już wszyscy wiedzą ;) mój dysk odszedł do krainy wiecznych łowów, a wraz z nim wszystko co na nim było. No i teraz nie wiem skąd wziąć to co na tej płycie było. Myślałem, że na FTP MOSowym są te rzeczy ale nie ma. Szczególnie przypadł mi do gustu taki niebieski obrazek, który bardzo polubiłem. Zresztą jakoś lubię niebieski kolor i robię wszystko w niebieskich klimatach. Poprawiają mi nastrój w czasie tego mojego "kryzysu wieku średniego". ;) Niestety teraz nie mam go skąd wziąć. Orientuje się ktoś skąd można wziąć ten "bonus stuff" z MOSa 1.3? Dlaczego tego nie ma na 1.4?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem