[#1] Odtwarzanie DVD na NEC
Jak pisałem ostatnio kupiłem nową nagrywarę DVD NEC ND-3520a i niby odtwarza dobrze ale mam problem z odtwarzaniem DVD. Szarpią i nie da się ich oglądać. Ma ktoś jakiś sposób na to?
Jedyne co zaobserwowałem to to że w odróżnieniu do mojej poprzedniej odtwarzarki DVD. Przy każdym otwarciu, zamknięciu czy odtwarzaniu z nagrywarki DVD zapala się dioda twardego. Tego objawu nigdy nie miałem z żadnym napędem.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
[#2] Re: Odtwarzanie DVD na NEC

@Arbuz, post #1

Uzywaj starszej wersji mplayera 1.x jest skopany pod mosa...

[#3] Re: Odtwarzanie DVD na NEC

@Kaczus, post #2

No tak ale na starej DVD LG nie szarpało tak bardzo. A poza tym co z tą diodą twardego czemu mruga jak mu DVD każe
[#4] Re: Odtwarzanie DVD na NEC

@Arbuz, post #1

z ta dioda to nie pamietam
ale odtwarzanie dvd na moim nd 3500 tez nie za bardzo chodzilo - tzn chodzilo a po 10-15 minutach zaczal powoli zrywac synchronizacje dzwieku z obrazem. i tak zawsze i na kazdej plytce.dalem se spokoj z odtwarzaniem filmow na pegu

[#5] Re: Odtwarzanie DVD na NEC

@Arbuz, post #1

prześli mi program do odtwarzania
dvd

[#6] Re: Odtwarzanie DVD na NEC

@Arbuz, post #1

prześli mi program do odtwarzania
dvd
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem