[#1] Pegasos i dźwięk
czy ktoś wie jak zmusić do działania pod MOS-em takie programy jak:
-DigiBoosterPRO
-SoundProbe 2

Pierwszy z nich po starcie nie reaguje na żadne działania z mojej strony
(np. próba otwarcia jakiegokolwiek okna)
Drugi zaś ładuj dźwięk o długości 100 kb kilka minut, całkowicie przycina system. Po załadowaniu uwidaczniają się błędy w oknie przedstawiającym widmo dźwięku.
PEgasos II G4, 256 MB, Voodoo 3 3000 AGP
[#2] Re: Pegasos i dźwięk

@Jacek Karpeta, post #1

Pierszą rzeczą jaką trzeba zrobić to obejrzeć co jest w debuglogu. Bo jeżeli programy hitują to ciężko będzie cokolwiek z nimi zrobić...

Debug log można obejrzeć np. programikiem "analoguer" lub zapisać do pliku komendą "getramdebuglog".

[#3] Re: Pegasos i dźwięk

@Jacek Karpeta, post #1

Pierszą rzeczą jaką trzeba zrobić to obejrzeć co jest w debuglogu. Bo jeżeli programy hitują to ciężko będzie cokolwiek z nimi zrobić...

Debug log można obejrzeć np. programikiem "analoguer" lub zapisać do pliku komendą "getramdebuglog".

[#4] Re: Pegasos i dźwięk

@Jacek Karpeta, post #1

digiibooster ma coś zchrzanione w kodzie i sie dlatego wiesza (wiem ze część osób ma jakąs poprawioną wersję ale ja jej nie mam, tzn obecnie to w sumie żadnej nie mam oprócz jakiegoś pirata bo mi dyskietka instalacyjna zginęła a autorzy nie odpowiadją na maile.
[#5] Re: Pegasos i dźwięk

@rzookol, post #4

Dziwna sprawa, też chciałbym tę wersję mieć, zwłaszcza, że przesiadłem się na Pegasosa w przekonaniu, że co jak co ale akurat ten program będzie działać.:(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem