[#1] Tablet USB
Czy ktoś używa z Pegasosem tabletu usb? Jaki model możecie polecić? Zależy mi, żeby działał z TVPaintem.
[#2] Re: Tablet USB

@stony, post #1

Napewno dziala Pentagram Duo Pen bo takowy tu mam.

[#3] Re: Tablet USB

@stefkos, post #2

Pod TVPaintem też?
[#4] Re: Tablet USB

@stony, post #3

dziala pod Ambientem wiec...dziala pod wszystkim, na kazdym ekranie, mozesz obslugiwac nim Ambienta, Scalosa i inne rzeczy.

Photogenics, ArtEffect, TVPaint, etc.

[#5] Re: Tablet USB

@stefkos, post #4

Dzięki :).
[#6] Re: Tablet USB

@stefkos, post #4

Czy w programach graficznych, mozna wykorzystac tzw reagowanie na nacisk ?

Jakie tablety - modele wspolpracuja najlepiej z MOSem ? Pomijam juz wymienione w dziale sprzet i na tym forum.
[#7] Re: Tablet USB

@stony, post #1

ja mam pentagram o'pen XL (w zasadzie jest to aiptek). dziala bez problemow rowniez z tvpaint.
[#8] Re: Tablet USB

@noowy, post #6

o ile dobrze jarze tylko arteffect to obsluguje...chociaz nie mam pewnosci czy wogole jakis program na ami...
wiem ze takie rzeczy sa w includach wiec musi on obslugiwac (mos) nacisk

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem