[#1] Problem z AmiGG
Witam, mam problem z AmiGG - nie działają emotikonki. Zamiast nich widzę tekst w rodzaju ... Jak chcę wstawić emotikona w pisany pod AmiGG tekst i naciskam gadżet Smile, pojawia mi się na jego środku pół gadżetu zamykania okna (???!!!!) i tyle, program się nie zawiesza, ale emotikonki tak wpisać się nie da. Mam ustawioną w opcjach obsługę emotikonek... co może być nie tak?
Z innych problemów, nie działa mi wogóle dzwięk pod AmiGG (inne rzeczy normalnie produkują dzwięki, AmiGG milczy :()...
[#2] Re: Problem z AmiGG

@wali7, post #1

A czy na pewno masz odpowiednie emitikonki wgrane tam gdzie nalezy??
i co masz ustawione w opcvjach dzwięku w amigg odtwarzanie za pomocą czego? AHI, datatypes czy innego programu??

[#3] Re: Problem z AmiGG

@wali7, post #1

Nie napisales czy uzywasz od teraz czy od dawna. Jezel od teraz to zapraszam na priv.
[#4] Re: Problem z AmiGG

@Andrzej Drozd, post #3

Obadaj też ten watek: http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=4&i=2036&t=2036
[#5] Re: Problem z AmiGG

@Pawel, post #2

no tak - czytać instrukcje do programów ;)
po wgraniu emotikonek wszystko działa - dzięki.
co do dzwięku, to spróbuję z Play16, na razie mam ustawione "odgrywaj dzwięki używając AHI" (nie da się i tak wyłączyć tego) i "wczytuj dzwięki używając datatype + waw-loadera" - nie działa :(
[#6] Re: Problem z AmiGG

@wali7, post #1

Było już to wałkowane na liście AmiGG. Najlepiej tam się zapisz.
[#7] Re: Problem z AmiGG

@wali7, post #5

Jesli Chodzi o dzwięki to ja ustawione obecnie odtwarzanie przez program zew. Play 16 ( chociaz mialem wczesniej ustawione przez datatypes i rowniez gralo poprawnie ) i tylko to pozostale opcej sa odznaczone da sie je wszytkie odznaczyc a dokladneij jesli wybierasz program zew. to automatycznie sie wylaczaja. A na pewno masz poprawnei poustawiane AHI i wybrane dobre dzwieki a amigg najlepiej sprawdzac na tych dolaczonych z programem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem