[#1] Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?
Witajcie!
Ostatnio po długim namyśle i ciężko gromadzonym finansom postanowiłem kupić Pegasosa.

Czy opłaci się kupić Pegasosa w Polsce? Czy lepiej zamawiać z poza granic naszego kraju? Jeśli ktoś już zamawiał od naszych "zachodnich braci" to chciałbym aby podzielił się doświadczeniem!

pozdrawiam
krzysztof

[#2] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@krismiszcz, post #1

ja kupilem na allegro pega 2 g3 600mhz z 384 mb ram za 1650 zł (jeszcze na gwarancji)
[#3] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@krismiszcz, post #1

O ile w Niemczech nie jest znacząco taniej (albo powiedzmy u naszego dystrybutora czeka się), to lepiej jest chyba kupić w Polsce, bo w razie, odpukać problemów, zawsze to jednak bliżej i kontakt łatwiejszy.

[#4] Re: z innej beczki :)

@rzookol, post #2

Wywal ten czarny prostokąt!? :)

[#5] Re: z innej beczki :)

@11MASTEr, post #4

Czarny prostokąt jest niedostępny tylko w godzinach: 23.00 - 5.00 .
Za utrudnienia przepraszamy.

[#6] Re: z innej beczki :)

@Prince, post #5

to czemu teraz w rogu nie ma żółtego trójkącika? albo nawet zielonego?

[#7] Re: z innej beczki :)

@11MASTEr, post #6

Cholerka, znowu te usterki :D

[#8] Re: z innej beczki :)

@11MASTEr, post #4

gdy załadowałem obrazek oryginalny to szefostwo ppa zamienilo go na avatar z napisem cenzura :), więc dorobiłem w imagefx ten czarny pasek żeby się nie czepiali, jak sie bedę nudzić to może zrobię pixelize albo gausian blur a jak szefostwo ppa pozwoli to załaduję oryginalny
[#9] Re: z innej beczki :)

@rzookol, post #8

Po prostu zakładam, że ten avatar przedstawia Ciebie a mężczyzna z takim wyglądem i cyckami to już raczej wymaga interwencji rasowych cenzorów, nieprawdaż?

[#10] Re: z innej beczki :)

@grxmrx, post #9

hmm, idąc tym tropem pod drzwiami Alana:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/profile.php?f=11&id=468
powinni stać już ludzie w białych fartuchach (i to nie piekarze ;) )
[#11] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@krismiszcz, post #1

Ja bym kupił w Polsce . Zawsze to łatwiej w razie (odpukać) reklamacji . No i chyba wygodniejsze formy płatności .
[#12] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@krismiszcz, post #1

Ja kupiłem niedawno P2/G4 w USA przez znajomego. Zapłaciłem $650 razem z wszystkimi kosztami przesyłki.

[#13] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@deez, post #12

Ja mojego PegazaII (płyta główna + karta procesorowa G4 1 GHz + 256 MB DDR) kupiłem w Polsce z drugiej ręki za 2000 zł.
[#14] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@wali7, post #13

a ja mam za to Maczka

[#15] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@Kwiatki, post #14

Masz tego słynnego generała?

[#16] Re: Gdzie najlepiej kupić Pegasosa ?

@Kaczus, post #15

skoro gramy w skojarzenia to "czopek"

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem