moze i sie da ale czy wytrzymasz z taka predkoscia jaka pewni java bedzie osiagac :P
na piecach slabszych jak 266mhz juz sie slimaczy :) a ramu ile wpierdziela (mowie o javie firmy sun, bo taka zawsze pod linuchem na piecu urzywam :) )
A czy poza pecetem i linuxem używasz także słownika ortograficznego? Na myśli mam taki kwiatek jak "urzywam" w twoim komentarzu. Polecam słownik,nie kosztuje drogo....
Od kiedy to zwrócenie komuś uwagi na popełniony błąd ortograficzny jest obrażaniem go? To jakaś nowa etyka? Tego teraz w szkołach uczą zamiast ortografii?
raczej nie chodzi mi o ta ortografie tylko o to ze jak zawsze od razu zaczyna szczekac o pc. uzywam amigi a nie pyskuje na nic innego a jak musze uzyc pc to to robie i najczesciej pod linuxem gdyz windy nie uznaje.
a tak wogole to nie wiem po co z wami o tym pisze.
Bosze, ludzie and ludziska, uspokójcie się, każdy może popełnić błąd, nie trzeba od razu pyskowaćdanemu osobnikowi. A zwrócenie komuś uwagi nie powinno byćodbierane jako obrazę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.