[#1] gry java
Czy ktoś grał w gry Java na Amidze lub emulatorze Winuae ? Np.na kurniku http://www.kurnik.pl/ :S
[#2] Re: gry java

@Pawiu, post #1

a masz jave w przegladarce na amidze :P heeee bo ja raczej nie :P

[#3] Re: gry java

@ZimA, post #2

Może pod emulowanym MacOS na IEXplorer się da :)

[#4] Re: gry java

@aMifan, post #3

moze i sie da ale czy wytrzymasz z taka predkoscia jaka pewni java bedzie osiagac :P
na piecach slabszych jak 266mhz juz sie slimaczy :) a ramu ile wpierdziela (mowie o javie firmy sun, bo taka zawsze pod linuchem na piecu urzywam :) )

[#5] Re: gry java

@ZimA, post #4

A czy poza pecetem i linuxem używasz także słownika ortograficznego? Na myśli mam taki kwiatek jak "urzywam" w twoim komentarzu. Polecam słownik,nie kosztuje drogo....

[#6] Re: gry java

@aMifan, post #5

po pierwsze uzywam(!!!!!!!!!!!!) amigi !!!!!! i AOS 3.9 i nie obrazaj mnie tu chamowy robic nie trzeba

[#7] Re: gry java

@ZimA, post #6

Od kiedy to zwrócenie komuś uwagi na popełniony błąd ortograficzny jest obrażaniem go? To jakaś nowa etyka? Tego teraz w szkołach uczą zamiast ortografii?
[#8] Re: gry java

@Jacek Rzeuski, post #7

raczej nie chodzi mi o ta ortografie tylko o to ze jak zawsze od razu zaczyna szczekac o pc. uzywam amigi a nie pyskuje na nic innego a jak musze uzyc pc to to robie i najczesciej pod linuxem gdyz windy nie uznaje.

a tak wogole to nie wiem po co z wami o tym pisze.

w koncu jestem niedouczonym debilem, trudno.

[#9] Re: gry java

@ZimA, post #8

Bosze, ludzie and ludziska, uspokójcie się, każdy może popełnić błąd, nie trzeba od razu pyskowaćdanemu osobnikowi. A zwrócenie komuś uwagi nie powinno byćodbierane jako obrazę.

[#10] Re: gry java

@Lord_10up, post #9

:) ma sie rozumiec panie lordzie

pseplasam :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem