[#1] Zrzut systemu na płytę
Cześć! Mam problem z wypaleniem systemu MOS 1.4.5 Rzecz w tym, iż na pececie na którym ściągam soft widać pliki i katalogi, ale pegaz informuje, że nie może rozpoznać filesystemu. Gdzie robię błąd? Używam nero burning rom pod "systemem" (?) windaxp. Jak prwidłowo wypalić dysk z systemem MOS?

[#2] Re: Zrzut systemu na płytę

@Pero, post #1

wyłącz jouliet i włącz HFS

Powodzenia.
[#3] Re: Zrzut systemu na płytê

@fazo, post #2

Dzięki - wypróbuję!

[#4] Re: Zrzut systemu na płytę

@Pero, post #1

MorphOS w wersji do ściągnięcia to ISO płyty - po prostu wypalasz a nie przerzucasz pliki i tworzysz nową kompilację. Spod Nero działającej płyty inaczej nie dostaniesz.
[#5] Re: Zrzut systemu na płytê

@Jacek Piszczek, post #4

Wiem ! I tak robiłem! Teraz wyłączyłem Jouliet i płyta chodzibez problemu. Dzięki FAZO!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem