[#1] Instalacja Mos`a
Witam! Proszę o poradę. Mam Pega 1 z mosem1.4.5. ainstalowałem MUI 4 i coś zaczęło mi się kaszanić w systemie. Zacząłem przeinstalowanie systemu. I tu problem - system mi odpowiada, Ze "filesystem is not recognized". Poprzednio system był instalowany z tej płyty oraz innej z mosem1.4. Teraz na obu mam ten sam komunikat. Komenda ls listuje i widzi dane na płytach. Co robić? W księdze Pegasosa nie widziałem takiego problemu. Pomóżcie.

[#2] Re: Instalacja Mos`a

@Pero, post #1

Moze po prostu zapomniales dodac srednika po boot command? To bylo cos ala boot /pci/ide/cdrom@1,0 bootpeg1.img; z tego co pamietam (nie mam Pega pod reka, stoi sobie w Samolocie na Arctowskim ;)
[#3] Re: Instalacja Mos`a

@jacaDcaps@ferraz/antarctic, post #2

Wszystko zrobione jak "CZA", a problem jest. Czy może być to wina camego czytnika. Mam kolejny problem - po załadunku płyty muzycznej nie widać jej w systemie i na blacie. CDPlayer nic nie widzi.

[#4] Re: Instalacja Mos`a

@Pero, post #3

Dodaję - czytnik LG x52 - ambient "oficjalny" i system MOS 1.4.5

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem