[#1] VoyagerPPC
Może mi ktoś podesłać archiwum na maila tego w moim opisie natywnego Voyagera, który jeszcze był w starszej wersji systemu MorphOS, a jak nie to wie ktoś gdzie go można zassać?

[#2] Re: VoyagerPPC

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

chyba w mos 1.4 byl zassaj z mdc ...w sumie nic nie tracisz nie majac go ;)

[#3] Re: VoyagerPPC

@AmiChris, post #2

Ja zastosowanie Voyagera ograniczyłem do obsługi stron mBanku. :) Z dostępnych amigowych przeglądarek on robi to najlepiej.
[#4] Re: VoyagerPPC

@AmiChris, post #2

No ładnie mdc tajemniczy skrót, mogę prosić o linka jeśli na pewno jest w archiwum ;)

[#5] Re: VoyagerPPC

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

pardon tam nic nie ma
http://download.morphos-team.net/
nalezy sie zarejestrowac ale z tego co widze jest
tam tylko mos 1.4.5 wiec sorki nie wiem skad starego mozna dorwac

[#6] Re: VoyagerPPC

@Kamul, post #3

Właśnie kilka dni temu namieszałem w ustawieniach i się zdziwiłem, że udało mi się wejść do mBanku czego wcześniej nie mogłem zrobić i nawet się nie zawiesił na operacjach z tym, że jest bardzo wolny na 68k 040/30MHz szyfrowanie z Voya nieźle wymiata

[#7] Re: VoyagerPPC

@AmiChris, post #5

od "najpierwszych" userów MOSa? :D
[#8] Re: VoyagerPPC

@R-Tea, post #7

Jezeli jeszcze nie masz to jak chcesz to ci moge
go podeslac na meila , mam plytke z systemem
MorphOs 1.4.2 i tam jest.

pozdro
[#9] Re: VoyagerPPC

@Piotr Myszkowski, post #8

Jestem bardzo chętny tylko całe archiwum Voyagera na maila w opisie, bo mam już sam plik wykonywalny VoyagerMOS 997,684 k, ale nie chce się odpalić bo woła o nowe pluginy, które pewnie też są w tym archiwum MOS 1.4.2.

[#10] Re: VoyagerPPC

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #9

Dobra podaj mi ten twoj email bo niewiem czy go znajde ( zaden twoj email nie pokazuje mi sie w opisie ) zdrowko

[#11] Re: VoyagerPPC

@Piotr Myszkowski, post #10

Tutaj albo kliknij na obrazek poniżej tam jest mój e-mail etc. :)

[#12] Re: VoyagerPPC

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #11

Wyslalem ci juz archiwum

pozdro
[#13] Re: VoyagerPPC

@Piotr Myszkowski, post #12

THX już odebrałem tylko, że to jest to samo archiwum, które już mam bez pluginów do tej wersji, tak jak pisałem powyżej :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem