Może mi ktoś podesłać archiwum na maila tego w moim opisie natywnego Voyagera, który jeszcze był w starszej wersji systemu MorphOS, a jak nie to wie ktoś gdzie go można zassać?
pardon tam nic nie ma
http://download.morphos-team.net/
nalezy sie zarejestrowac ale z tego co widze jest
tam tylko mos 1.4.5 wiec sorki nie wiem skad starego mozna dorwac
Właśnie kilka dni temu namieszałem w ustawieniach i się zdziwiłem, że udało mi się wejść do mBanku czego wcześniej nie mogłem zrobić i nawet się nie zawiesił na operacjach z tym, że jest bardzo wolny na 68k 040/30MHz szyfrowanie z Voya nieźle wymiata
Jestem bardzo chętny tylko całe archiwum Voyagera na maila w opisie, bo mam już sam plik wykonywalny VoyagerMOS 997,684 k, ale nie chce się odpalić bo woła o nowe pluginy, które pewnie też są w tym archiwum MOS 1.4.2.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.