[#1] Problem Disk Mastera
Są programy, które np. u mnie nie działają. Najnowszym jest świeżo zdjęty z potralu Disk Master. SnoopDoos pokazuje, że wszystko jest OK - a program się nie uruchamia. Tak miałem z kilkoma innymi programami. W katalogach mam porządek, nic się nie dubluje w libsach ani w classes. Nie ma komunikatu, że czegoś brakuje. Może ktoś coś wie na taki temat ???

[#2] Re: Problem Disk Mastera

@Pero, post #1

hmm akuratnie ten program wymaga classact,masz ??

[#3] Re: Problem Disk Mastera

@AmiChris, post #2

coś takiego instalowałem, ale już niczego nie jestem pewien. Sprzwdzę.

[#4] Re: Problem Disk Mastera

@Pero, post #1

Pero napisał(a):

> SnoopDoos pokazuje, że
> wszystko jest OK - a program się nie uruchamia. Tak miałem z
> kilkoma innymi programami.

też tak miałem na mosie 1.4.2, zainstalowałem nowszego i już tak się nie dzieje.

[#5] Re: Problem Disk Mastera

@DarQo, post #4

Mam Mosa 1.4.5 !!!

[#6] Re: Problem Disk Mastera

@Pero, post #5

Wlasnie odpalilem diskmastera 68k (12.12.05 Aminet) na Mosie 1.4.5.
Zapytał mnie tylko o rozdzialce w jakiej chce go widziec.
[#7] Re: Problem Disk Mastera

@Norbert, post #6

Zgadza się!!! Stare wersje chodzą bez problemów! Używam ich na co dzień. Ale nie mogę uruchomić najnowszej wersji! Mam zainstalowane niby wszystko co potrzeba, a nie idzie...A dla mnie jest to program podstawowy i szkoda, że nowość nie działa.

[#8] Re: Problem Disk Mastera

@Pero, post #7

A ja niby jaką wersje odpalilem? Ta z 12 grudnia wlasnie jest najnowsza.
[#9] Re: Problem Disk Mastera

@Norbert, post #8

Fakt! Szczęśliwiec! Jak to zrobiłeś?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem