[#1] Problem z nagrywaniem i virusy?
Tydzien temu zachcialo mi sie nagrac plytke na MakeCD niby sie nagrywala a przy zamknieciu plyty wyskoczyl komunikat ze byc moze to byc wirus lub zla wersja MakeCD. Probuje nastepna plytke i to samo, CDRW tak samo. Mysle sobie sprawdze na FryingPanie i jest to samo (nie pokazuje tylko jakiegos bledu tylko jest niby OK). Kombinuje dalej wypinam nagrywarke DVD i nagrywarke CD(na obydwu dzien wczesniej na Pegu wszystko dzialalo) podlaczam do grzyba dzialaja dobrze. Acha plytki DVD nagrywaja sie dobrze (FryingPan) czy to ,,+'' czy ,,-". Chcialem sprobowac sprawdzic jakims antywirusem ale Mill nie dziala na moim Pegu w kazdym razie.
Jakies propozycje?
Pozdrawiam
[#2] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@Arbuz, post #1

hmm a zrob shota tego co pokazuje makecd,ciekawe to jest ;)

[#3] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@Arbuz, post #1

Nie mam propozycji tylko pytanie. Noszę się z zamiarem zakupu nagrywarki DVD. Zamierzam jej używac z FryingPan. Widzę, że u ciebie taka działa(ła) Jaki to model?

Ostatnia modyfikacja: 01.02.06 13:14
[#4] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@Arbuz, post #1

uzyawsz wersji skrakowanej i ona wali plytki...
to takie ostrzezenie autorow zeby nie uzywac piratow o ile mi wiadomo.
[#5] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@stefkosx, post #4

Przecież napisał wyraźnie, że wcześniej miał ok, nawet i na FryingPanie. Więc chyba problem leży gdzie indziej.
[#6] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@stefkosx, post #4

poważne oskarżenie...
makecd też mu wali płytki... tam też jest takie zabezpieczenie?
[#7] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@deez, post #5

MakeCD mam demo i jeszcze tydzien temu dzialalo dobrze. FryingPana mam oryginalnego, zarejestrowanego i tez jest kicha
[#8] Re: Problem z nagrywaniem i virusy?

@FOrest, post #6

nie, nie chdzoilo mi nawet o oskarzenie, tylko o to jak to sie zachowuje. W instrukcji od makeCD jest napisane ze uzywanie jakis kluczy pirackich moze tym grozic, wiec napisalem ze to jest moja propozycja czemu mu plytek makecd nie wypala.

p.s.probowales nagrywac najpierw iso a potem wypalac?
p.s.2.napisz do autora FP, jak cos moze znajdzie przyczyne.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem