[#1] MPlayer bug?
Mam taki dziwny problem z tym programem, czasami jak sciagam jakiś filmik to zajrze do niego zanim jeszcze sie sciagnie, wszystko dziala, jest okej. Ale jak juz plik mam w 100% to mplayer (sprawdzalem na roznych wersjach) wywala takie cuś

AVI file format detected.
AVI: Missing video stream!? Contact the author, it may be a bug :(
Falling back on trying to parse playlist wywiad.avi...
============ Sorry, this file format is not recognized/supported =============
=== If this file is an AVI, ASF or MPEG stream, please contact the author! ===

[#2] Re: MPlayer bug?

@DarQo, post #1

Obstawiam ze film korzysta z kodeka ktorego mplayer nieobsluguje.
[#3] Re: MPlayer bug?

@marcik, post #2

Nie doczytales - ten sam plik niedociagniety do konca sie odtwarza...

Moze po prostu MPlayer taki niedociagniety plik AVI "fixuje" - dopisuje sygnature zakanczajaca albo miesza cos w naglowku i pozniej jak dociaga sie reszta to robi sie "kaszana"....
[#4] Re: MPlayer bug?

@Masta Krishna, post #3

masz racje, coś w tym jest. chyba nie pozostaje mi nic innego jak wyciac ostatnie kilka kb :/
[#5] Re: MPlayer bug?

@DarQo, post #4

Albo poprostu odtwarzaj kopie niedociagnietego pliku. Czasme mozna ssac pareset MB i okazuje sie, ze to nie to co chcemy. ;)
[#6] Re: MPlayer bug?

@Masta Krishna, post #3

troche inaczej zrozumialem Twojego posta faktycznie mplayer coś tam miesza. No i po kłopocie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem