Orientuje sie ktos komu i ile trzeba zaplacic zeby cos zrobiono z MPlayerem w wersji dla MorphOS? Wersja 0.91 dziala fajnie ale 1.x koooorci, bo odtwarza wiecej formatow i ogolnie jest duzo lepsza. Przydaloby sie zeby ktos ja wreszcie przeniosl na MOSa. Co sie stalo z MorphOSowym portem? Ktos sie tym jeszcze zajmuje czy zupelnie zdechl?
Jezeli ktos chce mi napisac, ze przeciez istnieje 1.0preX dla MorphOSa to prosze zeby sobie darowal. :) Przeciez to ciagle szarpie! I to wcale nie z powodu braku predkosci, bo podczas odtwarzania typowego filmu mam procesor zajety w 30%, a czasem mniej. :) Wersja ta jest zwalona i juz. Wystarczy sobie porownac odtwarzajac ten sam film na 0.91, na ktorej chociaz zajetosc procesora jest odrobinke wyzsza to plynnosc jest absolutnie idealna.
Ech, cos mi przyszlo do glowy w zwiazku z wywiadem, ktory niedawno się ukazał na PPA. Tak zdolny gosc jak Pavel Fedin bedzie tracil kupe czasu na napisanie sterownika do stacji dyskow, bo nie stac go na pena czy mp3playera za 80 zl. Albo bedzie pisal sterownik do jakiejs koszmarnej, zalosnej, smietnikowej karty graficznej tylko dlatego, ze go nie stac na normalna karte graficzna za 100 zl. Rosja rules. A ja marudze na Polske. Wstyd mi. ;) Rety, ja mu moge wyslac dowolna karte graficzna w cenie do 100 euro i playera mp3 128MB jak sie zajmie MPlayerem dla MOSa. :) Kurcze, chyba do niego napisze. :) Bedzie tracil czas na p******y, a moglby tyle dobrego zrobic. Przy MOSNet pokazal co potrafi. Szkoda takiego talentu na bezsensowne projekty. Uffff, co bieda robi z czlowieka. :( Sterownik do stacji dyskow... Normalnie sie zastrzele. Ja specjalnie wymontowalem stacje dyskow z peceta, bo mi bylo wstyd, ze ja jeszcze mam (nie uzywalem kilka lat - w Amidze zreszta tez), a ten bedzie pisal sterownik...