[#1] AllegroCDFS
Czy jest szansa aby MOS widział płyty Audio, VCD oraz te Makowe tak jak OS3.x z AllegroCDFS ?
[#2] Re: AllegroCDFS

@R-Tea, post #1

z AllegroCDFS można oglądać filmy DVD pod AMP2 w 1/2
na A1200 BPPC240 z BVision, bo widać normalnie voby

[#3] Re: AllegroCDFS

@R-Tea, post #1

no właśnie. o DVD zapomniałem, ale to dlatego że jeszcze nie miałem DVD w Ami :) Na A1200 strasznie się przyzwyczaiłem, że widzę zawartość takich płyt j.w. bezpośrednio z WB czy DOpusa, a teraz na MOSie to trochę tak jak na win$ jest - nic nie widu :D
Napisałem pytanko do Elboxu czy planują może w przyszłości wersję AllegroCDFS dla MOSa.

Ostatnia modyfikacja: 10.04.06 07:24
[#4] Re: AllegroCDFS

@R-Tea, post #3

A próbowałeś może dodać mountlistę dla innego filesystemu? POwiedzmy na CD1?
Dawniej miałem tak na A1200, bo jeden filesystem był sporo szybszy, ale drugi czytał więcej formatów płyt :)
Jak podepnę dziś Pegaza, to sprawdzę czy to działa.
[#5] Re: AllegroCDFS

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

można oglądać filmy DVD pod AMP2 w 1/2
na A1200 BPPC240 z BVision

[#6] Re: AllegroCDFS

@MinisterQ, post #5

Nie wiem o co Ci chodzi. Ja na akim konfigu też oglądałem DVD
[#7] Re: AllegroCDFS

@Arbuz, post #6

Hmm a czy na pewno ogladales?Jezeli powiesz ze przegladales to ok

[#8] Re: AllegroCDFS

@MinisterQ, post #5

MinisterQ napisał(a):

> można oglądać filmy DVD pod AMP2 w 1/2
> na A1200 BPPC240 z BVision

>
>

Szkoda, że nie ma emulacji PowerPC w UAE to byś sobie sprawdził na pececie AMP2, bo jest tam taka opcja dekodowania połowy wielkości obrazu i układ Permedia2 w BVision załatwia to w locie bez użycia procesora. W guide pisze 1/4.

LORES/S : decode at 1/4 of original resolution (def: off).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem