[#1] Problemy z Ambientem
Nie chce mi się włączyć "System Prefs" w Ambiencie nightly build 06.08. Czy jest jakiś nowszy? Skąd go dostać? I gdzie składać bugreporty?

[#2] Re: Problemy z Ambientem

@Solo Kazuki, post #1

hmm... wyglada na to, ze wszystko to kwestia bibliotek... tylko czemu nikt ich nie dodal do ambient?

[#3] Re: Problemy z Ambientem

@Solo Kazuki, post #2

jakich bibliotek? zadne dodatkowe nie sa wymagane. wszytko co ma byc jest.
[#4] Re: Problemy z Ambientem

@kiero, post #3

Oj nie... inaczej wszystko by działało od początku dobrze. A tak nie było. Zmieniło to się, jak pozgrywałem biblioteki, sterowniki, itp z classica

[#5] Re: Problemy z Ambientem

@Solo Kazuki, post #4

powiem tylko 'bzdura'. nic z klasyka nie trzeba dogrywac zeby ambient i uruchamianie z niego prefsow dzialalo.
[#6] Re: Problemy z Ambientem

@kiero, post #5

potwierdzam, ja z klasyka też nic nie przegrywałem i działa :)
[#7] Re: Problemy z Ambientem

@Solo Kazuki, post #1

A uzywasz swiezych wersji MUIa?
[#8] Re: Problemy z Ambientem

@kiero, post #5

A ja musiałem... i co na to poradzisz? Powiesisz się? Popełnisz seppuku? A może na znak protestu wjedziesz samochodem-pułapką w sejm? :P

[#9] Re: Problemy z Ambientem

@marcik, post #7

Tak

[#10] Re: Problemy z Ambientem

@Solo Kazuki, post #8

Raczej sie zdziwi, bo kiero jako obecnie glowny developer ambienta dosc dobrze wie czego on wymaga a czego nie wymaga :P
[#11] Re: Problemy z Ambientem

@marcik, post #10

hmmm, moze mu a arexx chodziło

[#12] Re: Problemy z Ambientem

@rzookol, post #11

ambient do dzialania nie wymaga arexxa. po zainstalowaniu nowego mui i nowego ambienta na czystym systemie bedzie dzialal bez problemow, wlaczajac w to uruchamianie preferencji systemowych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem