[#1] tańszy AmIRC
chętnie bym rejestrnął AmIRC'a ale 20 funciaków to przesada. może by jakąś grupową akcję zrobić żeby było taniej. tak z 50 zeta to bym dał, tylko nie wiem ile osób by trzeba nazbierać żeby te 5 dych starczyło, no i ktoś by to musiał zorganizować. chciałem dać propozycję w dziale Rejestracja, ale ta ankieta coś nie działa
[#2] Re: tańszy AmIRC

@R-Tea, post #1

Jakies pare miesiecy temu juz byla taka akcja, chyba uzbieralo sie ze 20 osob i AmIrc poszedl za okolo 100 zl (czy jakos tak). Teraz to juz pewnie nie przejdzie (chyba ze cena spadnie do 50 zl + oferta gratis dla bylego bloku srodkowo wschodniego) :)
[#3] Re: tańszy AmIRC

@Andrzej Drozd, post #2

Masz kiepską pamięć. AmIRC wtedy był rejestrowany (podczas tej akcji) za 50 zł, a nie za 100.

[#4] Re: tańszy AmIRC

@grxmrx, post #3

[#5] Re: tańszy AmIRC

@grxmrx, post #3

no to super.
pytanie do ludzi, którzy organizowali wtedy tą akcję: czy nie dałoby się jej powtórzyć? albo chociarz spróbować?
[#6] Re: tańszy AmIRC

@R-Tea, post #5

Ja tym razem tez bardzo chetnie. Jest nas dwoch :)
[#7] Re: tańszy AmIRC

@Andrzej Drozd, post #6

super. dwóch to niezły poczatek. dowiedziałem się że Jacek Piszczek organizował kiedyć tą rejestrację. może się tu odezwie i napisze czy jest możliwość powtórki. czekamy Jacku.
[#8] Re: tańszy AmIRC

@R-Tea, post #7

czy mógłby mi ktoś podesłać mejla do Jacka Piszczka? chyba się jacek o to nie obrazi...
[#9] Re: tańszy AmIRC

@R-Tea, post #8

[#10] Re: tańszy AmIRC

@mailman, post #9

dzięki. znalazłem wcześniej adres na eXecu. czekam teraz na odpowiedź Jacka. widzę że w komentach nie było dużego odzewu, a mimo to Jacek szybko znalazł 12 osób! ale czy teraz znajdzie te, przynajmniej 10 osób?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem