@MDW,
post #1
Tututurutu. Ogłaszam, że wiem co zrobić żeby ASL Requester nie wieszał się także na wolumenach. Wystarczy wywalić z SYS:Libs bibliotekę z.library. Nie wiem co z niej korzysta, bo jeszcze nie szukałem. Jednak wiem, że jak ją mam to włączenie wolumenów w ASLRequester wiesza program, a jak jej nie mam to wszystko działa tak jak powinno. Może mi ktoś powiedzieć co korzysta z tej biblioteki?
Czy ktoś kto nie ma problemów na MUI 4.0 beta z ASL Requester (także po włączeniu wolumenów) ma w SYS:Libs bibliotekę z.library?
Wywalałem biblioteki alfabetycznie. Najpierw wszystkie na literę 'a', robiłem reboot i sprawdzałem czy się wiesza. Potem na literę 'b', potem 'c'. Za każdym razem reboot. Na szczęście reboot na G4 trwa kilka sekund. :) Szlag mnie trafił jak okazało się, że winna jest biblioteka na literę 'z'. :D Mogłem zacząć od końca to byłbym kupę czasu do przodu, hehehe. Zawsze zaczynam od końca (nawet czytanie gazet). Ale od jakiegoś czasu próbuję zmienić ten nawyk, bo mnie on wkurza. No i jak widać niepotrzebnie. :D