[#1] AmigaAMP v8
No i kolejna kwestia stabilnosci. Czy problemem zwieszek AmigaAMPie sa wyzsze wersje niz 2.8, czy jednak "engines"?
Mam ich troche w roznych wersjach wos i 68k, to trzeba bedzie potestowac ;)

A moze uzyc tych ktore byly razem z wersja v2.8?

Czy AmigaAMP ma jakies natywne enginy pod MOSa (w katalogu mam tylko 68k i WOS)?
[#2] Re: AmigaAMP v8

@Andrzej Drozd, post #1

U mnie AmigaAMP wieszał się na MOSie dosyć często, miałem jednak dosyć starą wersję. Po instalacji ANR wywaliłem drania z dysku :)
[#3] Re: AmigaAMP v8

@Andrzej Drozd, post #1

Gdy wyszła ostatnia wersja napisałem do autora w tej sprawie. Trochę się zdziwił, że się wiesza. Jednak przetestował u siebie na MOS PUP i się dowiedział. Jeśli Thomas zabierze się porządnie za te enginy to następna wersja nie powinna się już wieszać :).

[#4] Re: AmigaAMP v8

@Andrzej Drozd, post #1

wali7:
Wiesz, ale ja lubie to dranstwo, bo jest male, zwinne, ma zoptymalizowane GUI pod 68k, co ma duze znaczenie na slabszych prockach, a ja prawie cala muze mam w mp3. Lepiej tez spisuje sie w internetowych stacjach radiowych - lepiej "buforuje", nie dlawi sie i nie obciaza procka tak jak ANR.

ANR niestety ma totalnie niezoptymalizowane GUI pod 68k, za duzo bajerow ktorych nie mozna wylaczyc itd. Ale cos za cos, ma za to duzo mozliwosci i czasami go uzywam. Jednak do codziennego odtwarzania mp3... jest zakombajnowaty :)

Korni: Super :)
[#5] Re: AmigaAMP v8

@Andrzej Drozd, post #1

Poki co wrocilem do wersji 2.8 (full). Mam tez jakas 2.8beta, ale tej nie ruszalem. Tak wiec wszystkie enginy sa oryginalne i AmigaAMP chodzi bez problemu.

Co do tej wersji, to nalezy wspomniec ze jest to najszybsza wersja jaka wyszla - bardziej zoptymalizowana od poprzednich, no ale ma mniej mozliwosci (np. brak radia) od nowszych, bardziej obciazajacych proc.

Tak czy inaczej jest to jedyna wersja ktora smiga na 68k.
[#6] Re: AmigaAMP v8

@Andrzej Drozd, post #4

@ Andrzej Drozd
ANR niestety ma totalnie niezoptymalizowane GUI pod 68k, za duzo bajerow ktorych nie mozna wylaczyc itd.

hmmm.., a próbowałeś to proste muiowy GUI, nieskórkowe? Ja jego właśnie używam.

Jednak do codziennego odtwarzania mp3... jest zakombajnowaty

ja na codzień używam SongPlayera. ANR jest niewygodny do mp3, trzeba mieć koniecznie otwarte 2 okienka.
[#7] Re: AmigaAMP v8

@wali7, post #2

U mnie ANR po kilku kawałkach odmawia posłuszeństwa... nie wiem czemu. A AmigaAMP działa u mnie dobrze (ale trzeba ustawić odpowiedni engine)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem