[#1] Shadowlands - utknąłem !!!
Witam
Nie mogę sobie poradzić na jednym z poziomów. Jest to trzeci poziom z tych z biegającymi mumiami. Utnąłem zaraz na początku - idę i mijam pierwszą wskazówkę " All that glisters is not gold" następnie zabijam coś na kształt Anubisa, następnie wduszam wajchę, puźniej cegłe - otwierają się dwa niewidoczne wcześniej przejścia po lewej i po prawej, "po lewej" następuję na dwie płyty w podłodze - w ten sposób zdobywam dwa klucze które wykorzystuję po chwili w pomieszczeniu "po prawej", właże do małej salki i czytam "Act like a dunce" no i kaplica, nic nie mogę wykombinować...
Może ktoś mnie poratować ???
PZDR!
PS. Nigdzie nie mogę znaleść jakiejś solucjii albo czegoś w tym rodzaju...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem