[#1] Ultimate Body Blows na 030
Zdobyłem niedawno oryginał gry "Ultimate Body Blows" dla CD32. Nie mam konsoli, więc grę odpalam na A1200/030. Problem w tym, że gra lubi się przywiesić w określonym momencie - jest to moment bezpośrednio przed walką, kiedy po załadowaniu powinna się wyświetlić sceneria z zawodnikami. Po użyciu emulatora CD32 (Squirrel) sytuacja wyglądała na opanowaną, nic się nie wieszało aż do finałowej walki - wtedy znowu zawieszenie wystąpiło.
Moje pytanie brzmi: czy ktoś grał na 030 w "UBB"? Jeśli tak, to czy gra działała dobrze?

P.S. Wiem, że istnieje instalka WHDLoad dla tej gry, ale wtedy traci się muzykę z CD, więc jej nie używam.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem