[#1] Błąd Amithlona przy Bootowaniu z CD
Witam. Mam następujący problem. Nigdy przed tem nic takiego mi się nie zdarzyło, używałem tego Amithlona z tej samej płyty przez dłuuuugi czas wiele formatów rozpier***ów dyskowych i tak dalej i za każdy mrazem wszystko ok bootowanie z HDD OSik no ideał. Ale teraz, kiedy niedawno miałem total format, standardowo zainstalowałem Win 98 i Amithlona do tego. Więc wkłądam CD z Amithlonem bootuje zCD i w momencie kiedy pokazuje się Boing ani drgnie, skakałzawsze po ekranie do momentu wczytania OSa a teraz stoi w miejscu i nic... czy ktoś może wie jaka może byćtego przyczyna ? nie dokonywałem żadnych zmian w sprzęcie w Biosie nic, wszytko jest ja kbył odawniej. Wtedy Wszystko było OK... drugi CD z Amithlonem zapasowy zachowuje sie tak samo... ktośma jakieś sugestie ??

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem