[#1] [AMOS] Jak zainstalowac AMosa na hdd WinUAE ?
No i znow wracam z tym pytaniem :)

Uzywam winUAE na PeCecie (Pentium III 700 itd..)
Chodzi o to, ze mam AMOSA Pro w adf'ach i chce go zainstalowac na hdd (chce taka osobna partycje w Winuae dla Amosa).

Teraz tak nie wiem jak mam stworzyc partycje na ktorej bede mogl zainstalowac tego Amosa.

Chodzi mi dokladnie o SZCZEGOLOWY opis co nalezy zrobic "krok po kroku" ... najlepiej "ze screenami" !

I prosze !
Nie piszcie porad w sytlu " zaloz se partycje, przypisz dyskietki na twardym" itd.. bo wlasnie chodzi o to ze nie mam pojecia jak zalozyc takowa partycje , jak przygotowac ja zeby znalaz sie na niej system pozwalajacy na zainstalowanie owego AMosa.

---
narazie wiem tyle ze musi to byc kickstart 2.04 bo na 1.03 ponoc sa straszne problemy z zainicjowaniem takiego hdd
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem