[#1] Problem z GG
Czy ktos ma jakis pomysl co jest nie tak? W poludnie rozlaczylo mi Gadami i do teraz nie dziala, Amigg tez nie dziala. Z tego co wiem amigowcom dziala GG, a z siecia u mnie tez wszystko ok bo na klonie brata dziala, a i w miami nic nie zmzienialem?
[#2] Re: Problem z GG

@sordan, post #1

U mnie dziala Gadami.
Czy przypadkiem nie ustawiles proxy serwer w opcjach?
[#3] Re: Problem z GG

@sordan, post #1

A kto by się tam jakimś GG przejmował... ;)
[#4] Re: Problem z GG

@MiniQ, post #3

pewnie ten, który tak bardzo chce być pożyteczny. :P
[#5] Re: Problem z GG

@KAM_, post #4

Kto to taki? Nie znam. ;)
[#6] Re: Problem z GG

@MiniQ, post #5

Nie wiem jakim cudem ale nagle przestalo mi dzialac GG na ip wewnetrznym o koncowce 8, zmienilem na 54 i dziala, jeszcze tylko identa musze przypisac do irca na nowe IP, ale i tak nie daje mi to spokoju jak to sie moglo stac, wogole nic nie zmieniajac, normalnie przestalo dzialac i tyle. :S
[#7] Re: Problem z GG

@sordan, post #6

Władze sms-express zaczynają wycinać amigowców. ;)
[#8] Re: Problem z GG

@sordan, post #6

Uzywasz Miami na Static?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem