Reset? A po co? Klawisze załatwiają wszystko. A jak nie, to krótkie wyłączenie zasilania zrobi swoje. A'propos, gdzieś można (koło złącza klawiatury) bo widziałem to gdzieś w necie. Ale dokładnego przepisu nie podam.
W samym rogu mb, ponizej wejscia na karty pćimpcia, znajduja sie 2 rzedy lutow oznaczone jako: TP1 i TP2.. wystarczy ze dolutujesz 2 kabelki do TP1.. pierwsze 2 liczac od lewej stony. Ich zwarcie bedzie powodowac reset amisi.. ja zrobilem u siebie tak ze 2 kabelki zakonczone sa mala wtyczka (wejscie zenskie) - a z przyciusku reset z obudowy biegna mi w kabeli zakonczone meskim wejsciem.. wystarczy je zloczyc i juz mamy pieknie dzialajacy reset.. zeby nie byc goloslownym zamieszczam foto:
Drugie rozwiazanie jest nieco bardziej skaplikowane poniewaz jeden z kabli trzeba przylutowac wlasciwie na malutkim rezystorku.. raz ze trzeba miec do tego odpowiednia lutownice a dwa ze trzeba wykazac sie duza precyzja ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.