[#1] CopyMemQuick?
Witam. Mam problem z ta nakladka. Otuz posiadam BPPC 603e/250/040/33 wraz z uzyciem tej nakladki wywala mi sie system. Mam rowniez FBlita i SystemPatcha. Jezeli ktos ma praktyke z tymi problrmami to prosze o szczegoly.
[#2] Re: CopyMemQuick?

@lokaty, post #1

Jakiej jej wersji ? Bo jest kilka, IMHO najlepsza to wersja Piru (http://piru.dyndns.org/~p/sw/NewCMQ060.lha)

Upewniej sie, ze uzywasz wersji bez Move16, ktore "ponoc" sprawie problemy na 040.
[#3] Re: CopyMemQuick?

@Marcin [Morgoth] Kurek, post #2

Na pewno nie uzywam move16 i jesto to ten CMQ co podales linka. Jeszcze mala konkluzja - procz niego uzywam rowniez wspomnianego systempatch ktory rowniez robi mi "burdel" w systemie. Najczesciej dzieje sie to przy odgrywaniu animacji przez AMP'a. W swoim s-s mam blizkicka i moduly do niego: fixmatch040, remlib i inne. Jezeli ktos wie w czym problem to prosilbym o rade. Systempatch uzywam z parametrami NE NU.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem