[#1] PPC + BV Help
od niedawna mam PPC i BV no i sie zaczynaja schody, komputer przy odpaleniu wiekszosci programow sie wiesza wykakuje tylko okienko z "terminate" i "cancel" nawet nie wiem dokladnie o co mu chodzi moze jest to wina zlego zailania bo nie mam zrobionego jeszcze tuningu wg Banana a moze wina samego systemu nie przinstalowywalem go chyba z 10 lat czsami troche podczyscilem biblioteki itp. jezeli ktos bylby chetny mi pomoc w konfiguracji AMI bylbym bardzo wdzieczny

moj konfig:
PPC 40/40/210, BV i 32 mb
gg: 1653129

[#2] Re: PPC + BV Help

@g00pher, post #1

Na początek wetknij zasilanie (takie jak) od stacji dyskietek w płytę główną Ami - u mnie rozwiązało to problem działania BVision w ogóle.
[#3] Re: PPC + BV Help

@Piotr, post #2

zasilanie tez moze byc problemem bo nie mam zrobionego jeszcze tuningu zasilania wg Banana ale ja sie za to nie biore bo nie mam talentu do lutowania a nie chce czegos rozwalic

[#4] Re: PPC + BV Help

@g00pher, post #1

Nie trzeba niczego lutować - po prostu wtykasz zasilanie stacji (z zasilacza) w płytę Amigi (tam, gdze wychodzi zasilanie standardowe do stacji dyskietek).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem