[#1] AmiGG i dxwiek
Nie dziala u mnie dzwiek mimo ze ustawienia AHI mam dobre bo MP3ki slucham na AmigaMAPie jak i normalne moduly odpalane EaglePlayerem czy Hippoplayerem... nie wiem co o tym myslec? Najgorsze jest to ze Snoop melduje ze wszystko jest dobrze. Cuda na kiju?

Mial ktos podobna sytuacje? Problem mam tylko z AmiGG :(
[#2] Re: AmiGG i dxwiek

@Dariusz Krzempek, post #1

Ktora wersje uzywasz? Jezeli najnowsza (0.39.37) to zglos bug MiniQ. A jezeli starszych, to u mnie tez nie bylo dzwieku. W najnowszej mi dziala...
[#3] Re: AmiGG i dxwiek

@Andrzej Drozd, post #2

Aha, aktualnie dzwiek mam na Pauli, a AHI ustawiony jest na 8 kanalow (stereo).
[#4] Re: AmiGG i dxwiek

@Andrzej Drozd, post #2

Dżwiek jest puszczany przez play16
Nie wiem jak dokładnie ale moze kozysta z tooltajpów
Przestaw tam by dźwiek leciał przez ahi
u Mnie dziala spokojnie nawet wav z oryginała działa :)
Mp3 na play 16 nie puścisz a na blaszance niby jest wav ale sa to mp3 i tam działa
[#5] Re: AmiGG i dxwiek

@DjThunder, post #4

Dżwiek jest puszczany przez play16

Interesujące rzeczy piszesz...
[#6] Re: AmiGG i dxwiek

@Andrzej Drozd, post #3

zaraz zaraz.. masz ustawiony na 8 kanalow? OK! ale pytanie na ktorym Unit masz takie ustawienia?
Bo AmiGG uzywa domyslnych ustawien AHI, ja chcialbym wiedziec ktory Unit w ustawieniach AHI ospowiedzialny jest za domyslny?
[#7] Re: AmiGG i dxwiek

@Dariusz Krzempek, post #6

Wszystkie Unity 0-3 ustawilem na Paula HIFI 14 bit Calibrated++ 44100, 8 kanalow. Na 040/40 nie widze zadnego spowolnienia w stosunku do najslabszych trybow wiec dlaczego mialbym nie ustawic... :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem