Witajcie! sa 2 problemy, pomozcie:
1) nie moge zmusis Yam'a do sciagniecia poczty z konta @op.pl (cały czas wyskakuje blad - dledne haslo lub login) oczywiscie wpisane jest dobrze :)
2) nie mage za pomoca IB2.3 wejsc na strone INGBankOnline, bo brakuje jakiegos certyfikatu w ssl, czy ktos sobie z tym poradzil?
Co do pierwszego pytawia to tak:
Jest to konto na onecie
Jako login wpisujesz całą nazwe meila
smieszne to troche jest
czyli coś w stylu login:login@op.pl i hasło
Dzieki! Wiesz najgorsze jest to, ze wchodzac z przegladarki tez musialem wpisywac caly adress. :D Ale gdy konfugurowalem Yama (tyle razy) zawsze mi to jakos umknelo. Dzieki!
Jestem pewien, ze tak. Chcialem zaistalowac potem MiamiSSl, ale archv. na aminecie nie jest kompletne, ze wzgledów prawnych trzeba samemu dociagnac jakies biblioteki szyfrujace z vapor.com (a tam zima).
co do ssl mam to samo - ibrowse wywala ze mam nieaktualne certyfikaty
zainstalowany amissl ver 2
skad mozna zaciagnac aktualne -
np bzwbk ma waznosc certyfikatu 31.08.2003 do 31.08.2004,
Inteligo 24.04.2004 do 18.04.2006
a ostatnia aktualizacja certyfikatow w IB2.3 to 03.2003
no tez tak zrobilem ale i tak bzwbk wywala komunikat o starym certyfikacie
btw - instalowalem jedno po drugim czy instalowales amisslver2 i potem biblioteki z drugigo adresu??
wlasnie instaluje jedno i drugie i kombinuje razem, ale jednak nic dobrego z tego nie wyszlo. Dalej wyswietla ten sam blad. Bede jeszcze kombinowal - konto w INGOnline to fajna sprawa:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.