[#1] AMIdysk w PC
Witam!
Ludu polski, czy jest jakis sposob zeby dysk z amigi (SFS) podlaczyc do peceta tak zeby windol zobaczyl moje partycje??
[#2] Re: AMIdysk w PC

@m@NIEq aka Wiedzmin_, post #1

Pomarzyc sobie można zawsze.
Ale nie liczyłbym na spełnienie tych marzeń. ;)
Dodatkowo jeśli to jest win98, to z dużym prawdopodobieństwem partycje poszły się kochać. ;)

Możesz popróbować z WinUAE, lecz musiałbyś mieć system z którego tenże winuae mógłby startować.
[#3] Re: AMIdysk w PC

@MiniQ, post #2

Pod windą się nie da. Natomiast bez problemu możesz pod Linuxem.
Trzeba tylko dokompilować moduły z filesystemem ASFS. Źródełka do
ściągnięcia u mnie na stronie www:
http://www.staszic.waw.pl/~march/asfs/

[#4] Re: AMIdysk w PC

@Marek Szyprowski, post #3

W Win2000 pod UAE bez problemu, może się rzucać o fastate czy sterownik monitora ale można startować z plikopartycji.

[#5] Re: AMIdysk w PC

@Marek Szyprowski, post #3

Z innej beczki :D wrzuc mi na priva skad i jak pobrac archiva a potem poskladac by zaistalowac Debiana. Z gory dziekuje!!!!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem