[#1] Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic
Witam,
Są jacyś Amigowcy z Częstochowy lub okolic?

Cheers
[#2] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #1

Są, są, Gorzów Śląski, wiem że to troszkę daleko jest, ale w sumie nie aż tak daleko . Swego czasu było dużo ludzi w Praszce, ale niestety się wykruszyli. Było kilku też w Olesnie. Obawiam się jednak że zostałem ja (Gorzów / PolSl@Gliwice), Alex$(Bodzanowice / PO@Opole), Sprinter(Pacanów k. Przystajni / PCz@Częstochowa) - o tych ludziach wiem. w razie czego -> email
[#3] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #1

No, to już coś, choć faktycznie nie za wielu...
Zaczekamy jeszcze chwile, może ktoś się jeszcze odliczy.
A jeśli o mnie chodzi (Lindów), to najbliżej będę miał do Pacanowa.
[#4] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #3

jam jest z cz-wy

[#5] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #1

Ja jestem z Czestochowy. Z Amigowcow ktorych znam i miszkaja w swietym miescie to ZimA (ktory juz sie pochwalil ;)), Warlock, Hassan oraz Mikolaj Calusinski.
[#6] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #1

A organizujecie jakieś spotkanie od czasu do czasu? Jeśli nie, to może coś wymyślimy?
[#7] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@Piotr, post #6

Czegos takiego jak GGUA nie mamy. Jak sie chcemy spotkac to poprostu wykonujemy jeden telefon i sie umawiamy. Jakies lepiej zorganizowane spotkanie moznaby zorganizowac. Moze by wpadl jeszcze Morgoth i Crust, bo czesto bywaja w Czestochowie.

Moj gg: 1067
[#8] Re: Ludki Amigowe z Cz-wy/okolic

@mcbarlo, post #7

he a moje gg to : 2166789 :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem