[#1] Pomocy
Amigć spotkałem 3 (trzy) miesiące temu i pokochałem.A leżała kilka lat nie powiem gdzie.Mam jednak problem,nie umiem odczytać pecetowskiej dyskietki . jest crossdos,pc0.mount.list.jakiś crossdosfilesystem,niewiem jednak jak z tego skorzystać!Frustracja nimal seksualna
[#2] Re: Pomocy

@Nowyizielony, post #1

w sys:Devs/Dosdrivers musisz mieć jeszcze plik pc0 wraz z ikonką w której musi być c:Mount jako Default tool.
[#3] Re: Pomocy

@Nowyizielony, post #1

Kliknij ikonkę PC0 i włóż dyskietkę PeCetową do napędu. Jeśli to będzie dyskietka 720kB to powinieneś zobaczyć jej ikonkę na ekranie. Jeśli 1,44MB to prawdopodobnie nic nie zobaczysz - wyjątkiem będzie posiadanie przez Ciebie tzw. gęstej stacji dyskietek, ale w to wątpię... choć kto wie?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem