[#1] Rydultowy i AMIGOWCY!
Skoro juz bylo kilka takich problemów to tez sprobuje:
Czy w Rudultowach woj. slaskie sa jeszcze jacys Amigowcy? Jesli tak to odezwijcie sie!!!!!!
[#2] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #1

patrz tu:
http://www.paubase.ppa.pl/showuser.php?id=12
[#3] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@R-Tea, post #2

A skad wiesz, ze wszyscy sie zarejestrowali?
[#4] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #1

Chopie, jo je z Rybola, na koncerty chodzilech na piechty do Pszowa :) Czyli pytajac o kogos z Rydow mozesz tez brac pod uwaga rybolowcow :)))
[#5] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #3

rany! a czy ja coś takiego pisałem?
po prostu wskazałem ci kogoś z twojego miasta.
poza tym, o ile dobrze pamiętam, na GGUA bywa czasmi ktoś z tamtąd.

[#6] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@R-Tea, post #5

> z tamtąd.

stamtąd

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=58622
[#7] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@R-Tea, post #5

GGUA

Coprawda nigdy tam nie bylem (oczywiscie w Glwicach jestem przynajmniej raz na tydzien), choc mam tylko niecale 3 dychy kilosow, ale polecam :))) Spoko ludzie, spoko klimat, Styka pojechac do Rybnika i pozniej "pekaesem" do Glwic :)
[#8] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@Valwit, post #6

zauważyłem tego buraka zaraz po wysłaniu i chciałem wysłać poprawną wersję, ale sobie pomyślałem że nie będę z tego powodu zaśmiecać forum. niestety właśnie w tej chwili to robię
[#9] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@Andrzej Drozd, post #7

ja mam niecałe 5 dych. niestety nie byłem w ta sobotę na GGUA, bo miałem denny nastrój. tam wszyscy sie jarają A1 i OS4, a ja akurat walczę na łatanym klasiku, i przegrywam z p***nym dyskiem skazi, na który wadałem parę ładnych stówek i mam ochotę rzucić nim o ścianę...
ale zapraszam do Gliwic, jak mi do miesiąca przejdzie to tam się zjawię.
[#10] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@Andrzej Drozd, post #4

Spoko :D Moim zamiarem jest wlasnie stworzenie listy dyskusyjnej, oczywiscie o Ami i jej zapleczu, ale takiej by mozna bylo od czasu do czasu zebrac sie i pogadac face to face np. przy browarku :D Tak jak na GGUA.
Sprawdzam po prostu grunt. Szkoda tylko, ze tak jeszcze malo ludzi ma dostep do netu :(
[#11] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@R-Tea, post #5

Nie wsciekaj sie.
Napisalem tak bo sam sie nie zarejestrowalem. I trudno by bylo szukac kogos takiego jak ja ;) w paubase.
[#12] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #1

Ja jestem z Rydułtów, i jestem w dodatku amigowcem.
[#13] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #1

A ja w tej chwili mieszkam w Radlinie i też jestem amigowcem... :P
[#14] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@MSS, post #13

Gadalismy na rrmeetingu, trzeba bylo sie pochwalic, ze mieszkasz blisko :D
[#15] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@11MASTEr, post #14

nie pytałeś
[#16] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@MSS, post #13

Hehe, to sila nas w odleglosci "jak rzucil beretem". Ja znam jeszcze dwoch "czynnych" w Rybniku i kilku z przeszloscia amigowa. Ciekawy jestem ile jest wszystkich czynnych Amigowcow w Rybniku?
[#17] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@MSS, post #15

zgadza sie ;)
BTW mamy z kolega problemy (z kodem), a >mistrz< mieszka "za miedza".
[#18] Re: Rydultowy i AMIGOWCY!

@Andrzej Drozd, post #16

W tych trudnych czasach to prawdziwy skarb miec jakiegos amigowca niedaleko, a nie samych pececiarzy :(
Ja znam 1 czynnego z Rybola, a tych bylych (no coz....).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem