[#1] Takie różne.
Witam!
Już dość dawno nie zadawałem interesujących/głupich pytań, więc najwyższy czas.
1. Chciałem sprawdzić szybkość read i write na HDD. Odpaliłem speedsysa, wszedłem w drives, a ten łobuz zarządał włożenia do any drive'a dysku CPU. Po opcji anuluj oczywiście już nie chce sprawdzać szybkości HDD. Wie ktoś co może chcieć?
2. Podmieniłem sobie ikonki partycji systemowych na inne (po prostu podmieniając plik disk.info w katalogu głównym każdej partcji). Chciałem to samo zrobić z ikonką ZIPa, która oczywiście pojawia się tylko wówczas, gdy jest włożony dysk ZIPa. Gdzie w systemie siedzi jakieś zip.info? Myślę, że to mogłaby być analogia ze stacją dyskietek, ale dla odmiany też nie wiem jak to zrobić.
Pozdrawiam i z góry senks!
[#2] Re: Takie różne.

@Kitech, post #1

AD2:
W env-archive (w prefsach) masz def_zip.info i def_disk.info (i domyślne ikony dla innych napedów)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem